skip to Main Content

Contant betalen aan de postbode is mogelijk (rembours).

BESTELLEN & BEZORGEN

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog door ons verzonden. Tenzij op de productpagina anders vermeld staat. Hieronder vindt u een overzicht met de dagen waarop uw pakket, bij verzending binnen Nederland, bij u aangeboden wordt:

* Besteld voor 16.00 uur op Aflevering op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Binnen Nederland hanteren wij € 5,00 aan verzendkosten. Bestel je voor meer dan € 100, dan betaal je géén verzendkosten. De verzendkosten voor de overige landen vind je in de tabel onderaan de pagina. Wij versturen al onze pakketten met UPS, dit is snel en veilig.

REMBOURS

Wij bieden onze klanten ook de mogelijkheid om de pakketten onder rembours te bestellen. Hiervoor hoeft u online niks af te rekenen en betaalt u pas als de bezorger het pakket bij u aanbiedt.

AFHALEN

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling in de winkel af te halen. Houd er wel rekening mee dat uw bestelling 4 dagen apart wordt gehouden vanaf het moment dat het klaarhangt.

VERZENDKOSTEN

Land Verzendkosten Gratis bij een bestelling vanaf
België € 10 € 150
Duitsland € 15 € 200
Frankrijk € 15 € 200
Ierland € 15 € 200
Italië € 15 € 200
Oostenrijk € 15 € 200
Portugal € 15 € 200
Spanje € 15 € 200
Verenigd Koninkrijk € 15 € 200
Verenigde Staten € 40 € 300
Zwitserland € 15 € 200

 

Wij proberen onze voorraad zo goed mogelijk bij te houden, maar omdat wij ook een fysieke winkel in Eindhoven hebben, kan het voorkomen dat wanneer je een bestelling plaatst, het artikel in de winkel is verkocht. Wij zullen je, in overleg, van een alternatief proberen te voorzien, of we maken z.s.m. je geld terug naar je over.

Back To Top