skip to Main Content

Contant betalen aan de postbode is mogelijk (rembours).

Jacob Cohën Junior Zomer 2020

Jacob Cohën junior zomer 2020

Jacob Cohën zomer 2020

Voor het eerst brengt Jacob Cohën een kinderkledingcollectie uit  voor kinderen (jongens en meisjes) van 4 tot 14 jaar. Voor de lente-zomer 2020 is het thema Los Angeles. Van de stranden van Santa Monica tot Beverly Hills, helemaal tot de Walk of Fame op West Hollywood, kinderen rennen achter elkaar aan tussen surfplanken en glinsterende sterren. Experiment, ontwerp en verrassing: de uitdaging is om extreem verschillende stoffen, vaak met een vintage smaak, te combineren in een harmonieuze logica. Voor jongens is surfen meer dan een sport, het is een levensstijl. Dus, het groene licht wordt gegeven op sweatshirts met over-the-board surfboard prints of met alleen een zeefdruk, op bandana’s met de letter J bespat als water, en op shorts en cutoffs geïnspireerd op het leven van badmeesters. Dit alles wordt gecompleteerd door spijkerjassen, vernieuwde bommenwerpers, nylon windbreakers met een visnetontwerp en jassen in gewassen en opnieuw geverfd katoen voor speciale gelegenheden. De must-have is de iconische skinny jeans ‘688’ die in 12 verschillende kleuren wordt aangeboden.
Voor meisjes, 1993, Beverly Hills. 90’s revival tussen denim en opvallende prints, applicaties van glinsterende sterren en geborduurde hibiscusbloemen. Iets straat en licht bon-ton inspireert de Hollywood Walk of Fame: op de catwalk staat ​​de klassieke jas (kort en met speelse applicaties) en de spijkerbroek. De Jacob Cohën Junior-collectie  voor zomer 2020 wordt verkocht in de Jacob Cohën-vlaggenschipwinkels van Milaan, Parijs, Saint Tropez en in Eindhoven bij Lolly Pop Kindermode.

Jacob Cohën junior

Jacob Cohën is  opgericht door Nicola Bardelle en is door de jaren heen het synoniem geworden van “Jeans Couture”. De jeans van Jacob Cohen, die 100% in Italië gemaakt wordt , is over de hele wereld geliefd vanwege de exclusieve stijl, het grootste draagcomfort, de voortreffelijkheid van stoffen en de ambachtelijke handgemaakte aanpassingen. Jacob Cohën company is de enige eigenaar van het merk Jacob Cohën. Jacob Cohën kids collectie is nieuw voor 2020 en natuurlijk verkrijgbaar bij lolly pop exclusieve kindermode te Eindhoven.

 

Back To Top