skip to Main Content

Contant betalen aan de postbode is mogelijk (rembours).

Sascha Bruggink

AT WORK

Samen met mijn inkoopteam reis ik de hele wereld rond en bezoek ik modeshows en beurzen in Florence, Barcelona, New York en Londen om zo de mooiste collectie te kunnen samenstellen voor Lolly Pop.

UNIEK

Collecties geef ik een geheel eigen, unieke stijl en zorg altijd weer voor een extra touch aan een outfit van bijvoorbeeld Monnalisa of Armani. Dit laat ik ook zien in de presentatie. Naast de bekende merken als Nelly Biesemans, RtB, Alice Pi., Monnalisa, Armani, e.a., presenteer ik ook collecties die hier nog niet ontdekt zijn, maar die wel helemaal aansluiten bij de stijl van Lolly Pop. Daardoor kunt u rekenen op een hoge mate van exclusiviteit.

BIJNA 50 JAAR

Lolly Pop is een begrip op het gebied van Feesten Communiekleding in binnen- en buitenland.
Voor iets bijzonders moet je dan ook zeker naar Lolly Pop, met de grootste keuze in de Benelux.

EXCLUSIEF

Lolly Pop werkt exclusief; dat wil zeggen dat alle aankopen genoteerd worden, om te voorkomen dat bijvoorbeeld 2 kinderen in eenzelfde Communieviering dezelfde outfit dragen. Mijn creativiteit uit zich in het ontwerpen van kinderkamers en een eigen Communie- en doopkledinglijn.
lollypop Vrijstraat Eindhoven

EINDHOVEN

Lolly Pop is gevestigd in hartje centrum van Eindhoven. Iedere dag zijn wij open, ook op zondag! Eindhoven is ook gemakkelijk vanuit Belgie te bereiken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13:00-18:00 uur
Dinsdag t/m donderdag 10:00 -18:00 uur
Vrijdag 10:00 – 20:00 uur
Zaterdag 10:00 -17:30 uur
Zondag 12:00 -17:00 uur
Back To Top